Profil

Præcisionsarbejde under jorden

Med udgangspunkt i den nyeste teknologi og mange års erfaring udfører Villy Poulsen A/S præcisionsarbejde under jorden. Vi løser med faglig stolthed krævende specialopgaver over hele Danmark og er dermed med til at sætte standarder inden for styrbar boring, pipe bursting, kloakrenovering mv.

Villy Poulsen A/S blev grundlagt i 1980 og beskæftiger i dag ca. 50 specialuddannede medarbejdere, der er eksperter i præcisionsarbejde under jorden, herunder bl.a. styret underboring. Gennem ca. 30 år har vi kombineret den menneskelige erfaring med den nyeste teknologi og vi er dermed med til at sætte nye standarder inden for styret underboring, pipe bursting, kloakrenovering, mv. Vi arbejder over hele Norden og er kendt overalt som førende indenfor styret underboring.

Med styret underboring kan vi lave sikre og præcise boringer, som kræver et meget lille arbejdsområde. Der benyttes styret underboring til gennemføring af bl.a. kabler, stålrør og PE-rør. De fleksible borerør muliggør boring i buer, og det gør styret underboring til et solidt alternativ til traditionel opgravning.

Det lille arbejdsområde gavner både beboere, infrastruktur og naturen, som skånes for ødelæggende indgreb. Bl.a. derfor benyttes styret underboring i forbindelse med krydsning af fx veje, jernbaner, vandløb og vigtige naturområder. Vi kan desuden genbruge boreslammet for minimal miljøbelastning.

I praksis foregår styret underboring mellem to arbejdshuller, som udgraves først. Herefter bores en linje mellem starthullet og modtagerhullet på den strækning, som er planlagt på forhånd. I modtagerhullet påmonteres en reamer, og bagved denne, den nye ledning, som trækkes tilbage til starthullet.

Styret underboring er vores kerneprodukt, og vi har mere end 20 års erfaring på området.

 

Læs mere i vores brochure

Profil

INTERNATIONAL ANERKENDELSE

Villy Poulsen A/S har mere end 20 års erfaring med styrbare boringer - og har i konkurrencer opnået bl.a. følgende priser:

  • Kåret som Nordisk mester i styret underboring i 2001 ved 'Nordisk Rodeo' i Ulfborg.
  • Kåret som Verdensmester i styrbare boringer i 2002 ved 'HDD Rodeo' i Dallas, Texas.

Filmklip

TV MidtVest - Fast Arbejde - Udsendelse om Villy Poulsen A/S

Umbraco & Digitalt Design | Ørskov Web